hanah's FotoPage

By: AHAH de hanah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Sep-2006 08:29 Email | Share | | Bookmark
Khemah Kerja di Kuala Gula

 
 
 
View all 12 photos...
hujung minggu 2-3 sept 06 ke kuala gula....tmpt tu menarik jugak...kalo si kaki pancing lagi laa suka tmpt2 nih...

overall, seronok gak wat aktiviti kt sana... dari persiapan, masak-memasak, berlatih, berjaga, main snake and ladder laa..dan mcm2 lagi... tidur pun ala-ala kejap jer...

ape lagi eh nak tulis...ntah laa...aku dah kering idea nihs...


Thursday, 15-Jun-2006 01:56 Email | Share | | Bookmark
Tahniah buat Baya dan Peja

some of the hantarans
 
bilik pengantin yg beautiful n sweet
View all 23 photos...
one of my house mate, siti norbaya dah selamat diijabkabulkan bersama temannya mohd faizal or lebih aku slalu panggey peja pada 31mei 2006 kat masjid ape ntah namanya kat jitra tuhs...sama cantik sama padan...aku tak sampai hati bila dpt sms baya "wish u could be here with me".... tersentuh hati aku kejap ngan sms tuh dan menyebabkan aku telah membuat kerje agak 'gila' coz just penuhkan fuel my car dah trus drive ke kepala batas kedah with anis n ija..just to share her sweet moment of life together... nikahnya malam..aku gerak lepas asar dan sampai kat rumah baya about maghrib...dpt lihat how beautiful is her with her own touch-up for make-up... mmg baya mahir bab2 nihs... and after semua selesai, we headed back to pb...sampai umah bout kul 1pg...letih but really enjoy to be with baya..seeing her in her moment of changing to be a wife....

besoknya aku tak dpt nak hadir hari kenduri mereka (sblh baya kt kepala batas kedah jer) so aku dan beberapa kawan2 dan ahli cekak penang melawat mereka pd sblh malam...terharu sungguh aku cos baya said that she waited for us utk potong kek... kami sampai umah baya pun dalam kul 9.... dijamu dgn lauk kenduri...dan akhir sekali majlis potong kek yg tak formal dan meriah dgn gelak tawa yg hadir... mcm2 perangai jer mlm tuhs... adegan suap nyuap bukan tuk pengantin jer tp tuk sape2 yg ada...huhuhu...meriah mmg meriah...




Monday, 8-May-2006 04:45 Email | Share | | Bookmark
another best friend's wedding

me with alqas the pengantin yg berseri-seri
alqas wit azanie
alqas and azanie
View all 5 photos...
6 may 2006 - Saturday
alhamdulillah....selamat sudah kenduri walimatul-urus alqas di kulim...
tak byk gamba leh upload since camera azanie tak cukup bateri...hehehe...sowie coz sket sgt gamba yg leh upload...tade gamba pelamin, bilik etc....huhuhuh
insyaAllah ada rezeki tunggu alqas upload laa plak eh..huhuhuu...
yg nyatanya, kenduri sgt meriah and ramai org yg dtg....tak putus2 sampai.... terasa meriahnya... aku tak semene2 'terpaksa' apitkan alqas ... tak pernah sey...sowie eh alqas aku bukan pengapit yg bertauliah...

to alqas,
aku doakan kebahagiaan u with ur loving husband dunia n akhirat...
tq too for everything




Monday, 14-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
wedding NOREEN on 12 nov 2005

een with hubby
us with pengantin di bilik
antara yg hadir
View all 7 photos...
alhamdulillah...selamat sudah kawan aku menjadi isteri orang..hopefully kekal bahagia selamanya...
tak banyak amek gamba pun time kenduri...so adalah sikit tuk tatapan


Tuesday, 13-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
abg long's kenduri

nite b4 ada mkn2 after baca doa selamat
my sista in law ngan sanak saudara
'angkatan bunga telur'
View all 11 photos...
last 2weeks selamat dah kenduri kawen abg long ngan kak long yam...penat mmg penat, tapi meriah dan happy...everything's going well.... ni ada some pictures masa kenduri tuhs..( tak byk ngat gamba dpt amek)...apa pun the bride n d groom sgt ceria n sgt lawa...moga kekal bahagia selamanya
-amin-


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net